LeonardoFix

LeonardoFix is een belangrijke partner voor Waeyaert-Vermeersch die snel inspeelt op alle noden. Dankzij hun eigen productie kunnen zij zeer snel een oplossing bieden op alle vragen.
LeonardoFix legt zich toe op hoogwaardige bevestigingsmaterialen voor de gevelbouw. Zij hebben een eigen studiedienst en geven doorgedreven advies en beschikken over een ruime voorraad.

LeonardoFix LTX

De LTX is een universele isolatieplug met spreidnagel uit polypropyleen. Ze zorgt voor een stevige bevestiging op allerlei ondergronden: volle en geperforeerde materialen, beton en cellenbeton. De schoteldiameter bedraagt 60 mm en de uittrekwanden zijn uitstekend.

Dualfix pluggen

LeonardoFix Dualfix

Het Dualfix Durable systeem is een combinatie van de LFN plug uit polypropyleen of nylon met de Durable slagspouwanker. Dit systeem is geschikt voor het verankeren van het dragend metselwerk, inclusief isolatie aan het vermetseld buitenspouwblad. De plug is sterk, flexibel en heeft een schoteldiameter van 60 mm. De anker is 4,3 mm dik, heeft een zeer duurzame coating en is hierdoor uitermate corrosiebestendig.

Wenst u meer informatie over de producten van LeonardoFix of wenst u een offerte? Wij helpen u graag!

Duid aan wat van toepassing is

 


* verplicht in te vullen veld

 
CAPTCHA