Toebehoren voor isolatiematerialen

Voor elke type isolatie bieden wij ook de nodige accessoires. U kan bij ons onder andere terecht voor een breed assortiment aan bevestigingsmaterialen en schroeven, lijmen en tapes, folies en gereedschap.

ONTDEK HET VOLLEDIGE AANBOD 

rectitape voor PUR en PIR-platen

Tapes

U kan bij ons terecht voor alle soorten tapes van verschillende producenten, zoals ISOVER, Recticel & Pro Clima.

Een voorbeeld van een van onze isolatietapes is Rectitape van Recticel. Rectitape® is speciaal ontwikkeld voor het winddicht afplakken van naden en hoeken van isolatieplaten in de gevel.

Gutex Thermoschroefplug

Bevestigingsmaterialen

Zoekt u nog bevestigingsmaterialen voor uw isolatie? Neem dan zeker een kijkje op ons Productoverzicht , naar ons volledig assortiment aan pluggen en schroeven.

De Gutex Thermoschroefplug is bijvoorbeeld ideaal te gebruiken bij ons Gutex gamma. Deze universele schroefslagplug met Europese goedkeuring voor de volledige bevestiging van het GUTEX ETICS-systeem kan gebruikt worden bij beton, metselwerk, volle kalkzandsteen, holle lichte betonblok, snelbouwsteen & cellenbeton.

Le couteau d’isolation Isover

Gereedschap

Wij bieden ook de nodige tools aan voor het verwerken van de isolatie. Zo hebben we onder andere specifieke messen voor het versnijden van glaswol, rotswol of houtwol.

Het Isover couplene isolatiemes is speciaal ontworpen voor het versnijden van minerale wol. 

Duid aan wat van toepassing is

 


* verplicht in te vullen veld

 
CAPTCHA