login klantenzone

Talen

Toepassingen

Specialist voor alle toepassingen in alle sectoren

Waeyaert-Vermeersch is uw partner voor zowel bouw- als technische isolatie . Daarnaast hebben wij een uitgebreid gamma aan bouw- en technische specialiteiten. Dit voor alle toepassingen in woningen , appartementen, kantoren, ziekenhuizen, scholen, zwembaden en loodsen.

Residentieel

Hier vind je de meeste isolatietoepassingen terug. Waeyaert-Vermeersch staat dan ook ijzersterk in deze sector. Van kelder tot vloer, van vloer tot muur, van muur tot hellend of plat dak, van woning tot appartementsgebouw. Voor deze toepassingen hebben wij alles in voorraad.

Utiliteit

Al heel wat kantoren, ziekenhuizen, sporthallen en zwembaden werden geïsoleerd met aangepaste isolatie uit onze voorraad. Ook in deze sectoren bouwde Waeyaert-Vermeersch een hele sterke ervaring uit.

Industriebouw

Van bij de start van het bedrijf richtte Waeyaert-Vermeersch zich ook op isolatie voor industriebouw. Isolatie voor landbouw- en bedrijfsloodsen groeide uit tot een aparte specialisatie.

Industrie

Wij beschikken over een uitgebreid gamma technische isolatie. Voor het isoleren van leidingen, buizen, kanalen, ketels, sanitaire toestellen, off-shore installaties , schepen en andere industriële toepassingen.