Nieuws

Geniet nu van onze kennismakingspromotie!

Bij aankoop van 1 pallet Surebond ontvangt u nu 2 GRATIS rollen!

Actie geldig op alle roofings van Surebond voor bestellingen vanaf 17/06/24 t/m 19/07/24 (uiterste leverdatum 30/09/24). Deze promotie is niet cumuleerbaar met andere promoties. 


roofing

Surebond roofings zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de strikte eisen van hedendaagse constructies. Surebond roofingproducten worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Ze zijn duurzaam, betrouwbaar en bestand tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden.

 

roofing

Download het bestelformulier hier!

 

Onze ervaren team staat paraat om je te begeleiden bij de selectie van de juiste materialen en om al je vragen te beantwoorden. We streven naar uitmuntende klantenservice, zodat je met vol vertrouwen aan je project kunt beginnen.

roofing

Naar de bruto prijslijst 

 

 

 

Ook beschikbaar bij Waeyaert-Vermeersch: 


Rotswolkanten / Mastiekschroten

Onze rotswolkanten zijn beschikbaar in breedtes van 50 en 100 mm. Deze opstaande kanten worden tegen de muur geplaatst om het doortrappen van de dakdichting te vermijden.

chanfrein

 

Cannelurevulling in rotswol en glaswol

De cannelurevulling heeft een lengte van 1250 mm en is verpakt in zwarte PE-folie. Ze zijn ideaal voor isolatie van geprofileerde staaldaken en wandplaten.

cannelure
Meer info over cannelures 

Overzicht