Gutex

Gutex, isolatieplaten op basis van hout. Waeyaert-Vermeersch gelooft sterk in de specifieke eigenschappen van houtvezel isolatiesystemen. Gutex platen bieden een uitstekende bescherming tegen winterse koude door de lage λ-waarde en een optimale bescherming tegen zomerse hitte gezien de hoogst mogelijke warmtebuffercapaciteit. Zij bieden een hoge bescherming tegen lucht- en contactgeluiden dankzij de open poriënstructuur en de hoge densiteit.

Gutex isolatiesystemen voor gevel

Ecologische houtvezelisolatie

De verschillende isolatiepanelen bestrijken ongeveer alle te isoleren delen van een gebouw. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie van gebouwen vindt u in dak, wand, vloer en plafond zijn toepassing met houtvezelisolatie.

De houtwolplaten zijn afkomstig van onbehandeld hakselhout van den en spar. Gutex isolatieplaten zijn afkomstig van duurzaam beheerde bossen en zijn recycleerbaar. Bovendien beschikken zij over het Natureplus©-label, een bouwbiologisch product dus.

onderdakplaat in houtwol

Gutex Multiplex Top

Multiplex Top heeft een uitstekende warmte-accumulatievermogen en biedt daardoor een uitstekende bescherming tegen de zomerse hitte en de koude in de winter. Deze regenzekere onderdakplaat met tand- en groefprofiel aan de 4 zijden heeft een enkellaagse en homogene dichtheid.

Thermowall GF bepleisteren

Thermowall-gf

Thermowall-gf is een isolerend systeem voor massieve en houten constructies zonder ventilatie. Deze isolatieplaat is op de bedrukte zijde van de plaat te bepleisteren met het Gutex pleistersysteem.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over de isolatie-oplossingen in houtwol van Gutex of wenst u een offerte? Wij helpen u graag!

Duid aan wat van toepassing is

 


* verplicht in te vullen veld

 
CAPTCHA