Kingspan Insulation

Waeyaert-Vermeersch is een belangrijk verdeelplatform voor de resolplaten van Kingspan Insulation. Resol is een hardschuim isolatiemateriaal met opmerkelijke mechanische en thermische eigenschappen. Het wordt verkregen door transformatie van bakeliet.

Kingspan Insulation toepassingen

Kingspan Kooltherm K8

Kingspan Kooltherm K8 is geschikt voor spouwmuurtoepassingen bij een geringe spouwbreedte en op die manier een slanke gevelopbouw mogelijk maakt. De isolatieplaat in resol hardschuim is voorzien van een reflecterend micro geperforeerd alu meerlagencomplex.

vloeren isoleren met Kingspan

Kingspan Kooltherm K3

Kingspan Kooltherm K3 Vloerplaat is een resol hardschuim isolatieplaat met vezelvrije kern, aan twee zijden voorzien van een glasvlies cachering. Door de hoge isolatiewaarde is de plaat zeer geschikt als vloerisolatie en uitstekend te verwerken in combinatie met vloerverwarmingssystemen.

  • λ-waarde vanaf 0,020 W/mK
  • Ook geschikt bij vloerverwarmingssystemen
  • Duurzaam volgens milieukundige levenscyclusanalyse

Kingspan Kooltherm K15

De Kooltherm K15 vliesgevelplaat is een isolatieplaat met aan één zijde voorzien van een zwart gasdicht alu meerlagen complex en aan de andere zijde een blank micro geperforeerd alu meerlagen complex. De plaat wordt geleverd met een zwarte cachering, hierdoor kan perfect met een gevelsysteem met open voegen gewerkt worden.

Kooltherm K15 werd speciaal ontworpen voor de geventileerde gevel met een smalle opbouw. Bekijk hier het filmpje.

Meer info over K15

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over de thermische isolatie van Kingspan Insulation of wenst u een offerte? Wij helpen u graag!

Duid aan wat van toepassing is

 


* verplicht in te vullen veld

 
CAPTCHA