De vernieuwde Isoconfort is binnenkort verkrijgbaar bij Waeyaert-Vermeersch

Net zoals de rups zich ontwikkelt tot een zachte zijdevlinder, heeft ISOCONFORT 32 & 35 zich ontpopt tot een zijdezacht isolatiemateriaal voor hellende daken. Met comfort, brandveiligheid, stevigheid en duurzaamheid in het achterhoofd transformeerde de glaswolisolatie van Isover tot een product dat niemand koud laat. Letterlijk en figuurlijk.De nieuwe versie van dé isolatierol per uitstek is echter nog niet meteen leverbaar, wij lichten u meteen in van zodra dit wél het geval is.

De kracht van ‘zacht’

Het zijdezachte comfort van de vernieuwde ISOCONFORT ervaar je meteen. Het is een glaswolisolatie die niet prikt. Wees zacht voor jezelf en ga voor een aangename plaatsing met minder stof en irritatie.


Eenvoudige en snelle plaatsing

Wie voor efficiëntie kiest, kiest voor de vernieuwde ISOCONFORT. De verbeterde samenstelling maakt het isolatiemateriaal extra stevig. De rol komt sneller op dikte zodat je meteen aan de slag kan gaan. Bovendien is ISOCONFORT 32 & 35 makkelijk en snel te versnijden dankzij het glasvlies. Kortom, deze transformatie maakt je leven makkelijker.

 

Veilig, nu en voor de toekomst

Met ISOCONFORT kan iedereen met een gerust hart naar de toekomst kijken. Het vernieuwde isolatiemateriaal is natuurlijk vervaardigd uit een organische binder en gerecycleerd glas. Doe daar nog een lange levensduur en hoge brandveiligheid bij en je krijgt een duurzame oplossing die van elke woning een veilige, comfortabele cocon maakt. Alle diktes ISOCONFORT horen voortaan namelijk tot de allerhoogste brandklasse.
 

ISOCONFORT 32 & 35

ISOCONFORT 32 & 35 is een glaswoldeken, bekleed met een comfortvlies uit polyester.
Om de 10cm werden er merkstrepen aangebracht, zodat de rollen gemakkelijk op maat versneden kunnen worden. Dit laat een vlotte plaatsing toe bij onregelmatige keperafstanden.

Beschikbare afmetingen